Geluidsapparatuur, lichtapparatuur of zelfs een compleet feest?

Bij Van Asselt Licht & Geluid doen we er alles aan om het beste te leveren voor de klant. Of het nou gaat om enkel verlichting of geluid zodat jouw event, feest of speciale gelegenheid net wat mooier wordt. Wij doen het. Mocht je niet genoeg hebben aan licht- en geluid, dan kun je altijd gaan voor het all-in pakket. Zelf ervaring maar geen apparatuur? Het is ook mogelijk alleen de DJ-set te huren!

Scrol naar beneden voor meer info!

Alleen de beste merken

Wij willen het beste voor onze klanten

Bij Van Asselt Licht & Geluid gebruiken wij uitsluitend A-merken op gebied van DJ-apparatuur. Wij gebruiken onder andere de Pioneer DJ XDJ-RR. Deze alles-in-één DJ-set garandeert dat jouw feest geweldig wordt!

DJ-verhuur Amersfoort

All-in party

Bij de all-in party ben je er zeker van dat jouw feest, event of speciale gelegenheid helemaal af is. Van Asselt Licht & Geluid komt op jouw feest het geluid, de verlichting en de muziek verzorgen. Heb je speciale aanvragen omtrent muziek? Geen enkel probleem! Wij regelen het!

Door het dynamische karakter van een alles-in-één DJ-set is er veel mogelijk. Van live setjes tot complete sfeeravonden in een specifiek genre. De DJ draait wat jij wilt! De prijs wordt bepaald door het aantal uren en de hoeveelheid mensen.

Ben je klaar om jouw aankomende gelegenheid naar de next-level te brengen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de verschillende mogelijkheden!

De voordelen van een DJ

Alle voordelen op een rijtje!

All-round

Als DJ ben ik erg all-round waardoor ik snel kan inspelen op de sfeer en de vraag van klanten met verschillende muziekstijlen. Hiermee kan ik het publiek helemaal meenemen in de set!

Kosten besparen

Als all-round DJ kom enkel en alleen ik naar jouw feestje. Ook heb ik maar beperkte apparatuur nodig, dit is in veel gevallen goedkoper dan een band. Zo hou jij geld over voor bijvoorbeeld de aankleding van jouw feest!

Ruimte

Er zal bij feesten niet overbodig veel apparatuur meekomen waardoor je nooit met onvoldoende ruimte komt te zitten. Daarom is onze dienst ook perfect voor jouw huisfeestje!

Geluidsapparatuur huren

Om jouw feest of event een succes te laten worden is het van belang dat de muziek van goede kwaliteit is. Hiervoor gebruiken wij de speakers van LD systems. Deze professionele speakers gaan goed samen met elkaar en zorgen voor de ultieme sound experience die jij nodig hebt. De speakers zijn geschikt voor alle muzieksoorten en zijn inbegrepen bij het all-in party arrangement.

Geluidsapparatuur huren Amersfoort

De LD Systems ICOA 12 A is kwalitatief een uitstekende en zeer flexibele fullrange luidspreker. De efficiënte maar krachte D-klasse versterker levert 126 dB maximale SPL en 300 watt RMS op. Als je de luidspreker verticaal inzet is deze perfect te gebruiken als fullrange of satelliet, horizontaal bijvoorbeeld als podium/vloermonitor. Daarom is deze speaker de perfecte keuze voor jou feestje. De speakers worden geleverd in sets van 2 met bijbehoorende statieven en bekabeling. 

Het huren van alleen de luidsprekers is al mogelijk vanaf €38,- euro per dag. Klik op de offerte-knop hiernaast voor meer informatie!

De ICOA SUB 15 A is een professionele subwoofer. Met een geluidsdruk van 131 dB en een piekvermogen van wel 1600 Watt vul je de zaal met stevige, voelbare bassen! Door het toevoegen van de subwoofer aan je geluidssysteem geef je je topspeakers meer headroom. Zo geniet je van kristalheldere vocals en instrumenten, en minder vervorming, ook op hogere volumes. 

Het huren van alleen de subwoofer is al mogelijk vanaf €45,- euro per dag. Klik op de offerte-knop hiernaast voor meer informatie!

Geluidsapparatuur huren Amersfoort
Lichtapparatuur huren

Lichtapparatuur huren

De lichtapparatuur die wij bij Van Asselt Licht & Geluid gebruiken is een echte klassieker. De party derby van JB systems is namelijk zo ingericht dat de apparatuur niet te veel energie verbruikt en nagenoeg koud blijft! 

Naast deze technische handigheden is het een erg prettig lichtsysteem met functies zoals een strobelight of daisychain-effect. Het systeem is heel compact waardoor het ideaal is te gebruiken bij indoor feestjes van klein tot middelgroot formaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het huren van alleen de lichtapparatuur is al mogelijk vanaf €15,- euro per dag. Klik op de offerte-knop hiernaast voor meer informatie!

DJ-set huren

De Pioneer DJ XDJ-RR DJ-set ; Deze flexibele DJ-set is van alle markten thuis aangezien het een alles-in-één DJ-set is. Als je een leuk feest wilt zonder te veel lastige bekabeling is deze Pioneer set de go-to, daarom kiezen wij bij Van Asselt Licht & Geluid bewust voor de XDJ-RR. Pioneer is ten slotte het A-merk voor DJ’s. 

Het huren van alleen de DJ-set is al mogelijk vanaf €80,- euro per dag. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie!

DJ-verhuur Amersfoort