DJ-verhuur Amersfoort

Over het bedrijf

Het doel van mijn bedrijf is om het beste feest voor jou te organiseren. Dit doel behaal ik voor jou door gebruik te maken van professionele geluid-, licht- en dj-apparatuur. 

Jij geeft als klant aan wat jouw wens is, deze wens kan van A tot Z variëren. Van Asselt Licht & Geluid doet er alles aan deze wens zo naadloos mogelijk te vervullen. Door duidelijke communicatie en afstemming behalen we samen jouw wens!

Alles is te huur, van een volledig party tot enkel geluid of lichtapparatuur. Ik zorg er persoonlijk voor dat bij elke opdracht de beste dienst wordt geleverd.

Over mij

Welkom! Ik ben Dani van Asselt! Op mijn 10 e jaar kreeg ik mijn eerste draai-set, draaien en produceren van muziek is al jaren een grote hobby van mij. 

Nu zijn we 9 jaar verder en wil ik mijn werk hier van maken. In de afgelopen jaren heb ik ook de nodige kennis opgedaan om van dit bedrijf een succes te maken.

Wat vind ik belangrijk?

Bij mij staan een aantal zaken voorop als het gaat om klantbelang. De kwaliteit van de producten en diensten die ik lever moeten van een bepaald niveau zijn waar ik zelf als DJ ook blij van word! Hiernaast ben ik flexibel in de omgang en luister ik graag naar jouw wens, deze hoop ik zo goed mogelijk te vertalen tot een top feest. Net zoals mijn producten ben ik zelf ook betrouwbaar, ik kom na wat ik met je afspreek! Je weet wat je aan mij hebt.

Ben je enthousiast geworden en heb je de komende tijd iets te vieren?

neem contact op met ons en dan maken we er samen een perfect feest van.